2016. október 29., szombat

Feszített fólia álmennyezet ár, barisol ár.

A mennyezet és a falak burkolására a vakolt felületek volta jellemzőek sokáig. Napjainkban a magasabb minőségi elvárások és az ár miatt a gipszkartonos felületek a használatosak. Ezeket megépítik, glettelik, és festik. Viszont így komformizálódik világunk, mindenhol ugyanazzal a felülettel találkozunk, esetleg néha síkot léptetünk, színezünk, ....




Azonban létezik egy másfajta, újabb technológia. Ez a meglévőkkel együtt, vagy azok helyett is alkalmazható. A feszített fólia felületében lehet matt vagy fényes, különböző színekben. Strapabíró anyag, néha mi is meglepődünk, mennyire időtálló a felület.


barisol ár


Tervezéskor az egyik szempont a kivitelezhetőség, főleg ár tekintetében. Sokan úgy gondolják, a gipszkartonnál nincs olcsóbb. Vitatkoznék velük. Ha minden költséget, a kartont, a munkát, a glettelés és festés együttes összegét nézve már korántsem ennyire egyértelmű. Valamint a takarítókról se feledkezzünk meg. A feszített fólia tiszta technológia, nem jár kosszal, porral. Felújításkor ideális megoldás lehet a lakás teljes kipakolásával szemben.



Ezen a linken találod kalkulátorunkat. Tervezz, kalkulálj és keress, ha kérdésed van!

3 megjegyzés:

  1. Kérek ajánlatot a barisol fóliára 5,5×11m felület 4m magasan
    mögötte rejtett világítás

    VálaszTörlés
  2. Szia, nagyon szívesen.

    De néhány adatra szükségem lenne:
    - Név, mail, telefon.
    - fogadó fal anyaga (gondolom tégla) és a település neve.
    - Milyen magasság van a fólia és a mennyezet között? Minimum 20, maximum 35 cm.

    VálaszTörlés
  3. Kapcsolati adatokat a https://www.feszitett-folia.com/kapcsolat/ oldalon találsz.

    VálaszTörlés